Mobileforms and the Galaxy Tab 4 Active for EcoWater

Logo_2015

EcoWater is marktleider in huishoudelijke waterverzachters. Voor het onderhoud van die toestellen beschikt EcoWater over een team van 30 professionele techniekers. Voor de ondersteuning van hun taken worden de techniekers voorzien van de nieuwste technologieën van onze firma Bluefields.

De oplossing bestaat uit de Galaxy Tab Active met 4G van Samsung voorzien van onze Mobileforms software. Via Mobileforms ontvangen ze van de backoffice hun opdrachten. Werkbonnen zijn vervangen door digitale formulieren. De informatie wordt via xml berichten en het 4G netwerk met de backoffice uitgewisseld. Mobileforms garandeert een snelle en foutloze data-transfer.

+Image Thumbnail

Met deze nieuwe aanpak zet EcoWater een verdere stap vooruit in de mobiele digitale wereld. Dat het veldwerk veel efficiënter wordt is duidelijk: geen papierwerk, geen afval en fysische opslag, data onmiddellijk beschikbaar, en een volledige traceerbaarheid van de opdrachten. De keuze om met dit tablet te werken is het grotere scherm van 8″, de robuustheid (val- en waterbestendig), de nieuwste communicatietechnologieën en de verwisselbare batterij (hoge capaciteit). Het formaat van 8″ blijft goed in de hand en levert daarbij een hoge leesbaarheid. Bij EcoWater is water alom tegenwoordig. Waterdichtheid moet dan ook in alle gevallen gegarandeerd worden. Ook hier voldeed de Galaxy Tab 4 Active aan deze vereiste (IP68).

De aangeboden oplossing is flexible en niet beperkend. EcoWater kan nu vlot nieuwe formulieren aanmaken voor andere type taken (oa. inspecties, keuring, …)

Meer weten? stuur een mailtje naar info@bluefields.be

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *