Hulpverleningszone Zuid-Oost en Aalst keuren digitaal

stad aalstzone zuid oost
Hulpzone Zuid-Oost en Stad Aalst kunnen nu 1/1 hun bouwplannen digitaal keuren met Bluebeam Revu.
Sinds de invoering van het digitaal bouwloket door de RWO (Ruimtelijk Ordening, Woonbeleid, Onroerend Erfgoed Vlaanderen) wenst men dat oa de bouwaanvragen digitaal worden ingediend. Geleidelijk nemen de Steden en gemeenten dit over. Om de cirkel rond te krijgen is het dan ook nuttig en efficiënter dat de preventionisten van de brandweerzone ook hun taken aangaande brandpreventie digitaal kunnen uitvoeren. Nu heeft de Hulpzone Oost Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Laarne, Lede, Lierde, Ninove, Wetteren, Wichelen ook geinvesteerd in de Bluebeam Revu oplossing als de Stad Aalst. Zodoende kan de Stad onmiddellijk de plannen digitaal aan de Brandpreventionisten aanleveren en kunnen zij deze ook digitaal keuren. De belgische Firma Bluefields heeft dit proces voor de Stad Aalst en de Hulpverleningszone Zuid-Oost geregeld.

You may also like...