Stad Oostende :  nu met Bluebeam Revu digitaal bouwplannen keuren

stad oostende

Stad Oostende : dienst bouwaanvraag gaat nu digitaal plannen keuren

De stad Oostende kiest ook voor een efficiënter aanpak van bouwdossiers. De bouwaanvragen die via het digitaalloket toekomen worden nu ook 100% digitaal gekeurd met de software Bluebeam Revu. Daarmee kan men zoals op papier alles opmerkingen digitaal aangeven, maar ook digitaal meten. Gedaan met potlood, stiften en meetlat. Als bijkomend voordeel is dan men nieuwe planrevisies met een 2 tal muisklikken onmiddellijk de verschillen kan zien. Wat een tijdswinst! Daar we altijd op basis van een PDF werken, is deze ook leesbaar door iedereen met eender welke PDF-reader. Uiteraard kan men nog altijd een document of plan uitprinten, maar is het nog wel nodig?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *