New ‘Bluebeam Revu 2016’ (Nederlands)

Revu2016

Til uw papierloze werkprocessen naar een hoger niveau. Met Revu 2016 krijgt u nieuwe hulpmiddelen en verbeteringen die u helpen de grenzen van PDF-navigatie en -rapportage te verleggen.

Bluebeam Revu combineert het bewerken en annoteren van PDF-bestanden en samenwerkingstechnologie met   een betrouwbare manier om bestanden te maken. Verleg de grenzen van projectcommunicatie met één van de drie Revu-edities: Standard, CAD en eXtreme.

 

Revu Standard

De PDF-oplossing voor Windows-pc- en -tablet-gebruikers die PDF-bestanden willen maken, bewerken en annoteren. Inclusief Bluebeam Studio™, voor in realtime samenwerken aan   documenten.

Revu CAD

De verbeterde PDF-oplossing voor CAD-gebruikers die werken met een Windows-pc of -tablet, met directe invoegtoepassingen voor AutoCAD®, Revit® Navisworks® Manage, Navisworks Simulate, SolidWorks® en SketchUp® Pro. Converteer elk IFC- en U3D-bestand met gemak naar PDF. Revu CAD heeft ook rechtstreekse integratie met SharePoint® en ProjectWise® en beschikt over Bluebeam Studio™ voor in realtime samenwerken aan documenten.

Revu eXtreme®

De meest uitgebreide editie van Revu bevat dezelfde mogelijkheden voor het gezamenlijk maken, bewerken en annoteren van PDF-bestanden die ook te vinden zijn in Revu CAD, evenals OCR+, PDF-formulieren maken, Scripts, Structures™, Batch Link®, Batch Slip Sheet en Redactie.

 

Nieuwe functies in Revu 2016

Legends

Met Legends heeft iedereen meteen een directe visuele interpretatie van de annotaties op een PDF. Maak Legends die symbolen weergeven met een korte omschrijving, of voeg extra informatie uit de Lijst met markerin- gen toe zoals take-offhoeveelheden, annotatiestatus en meer. Uw Legends wordt automatisch bijgewerkt zodra er aantekeningen worden toegevoegd of gewijzigd.

Batch Markup Summary

Til uw lijst met markeringen naar een hoger niveau met de batchfunctionaliteit. Exporteer uitgebreide annotatier- apporten van meerdere documenten naar een PDF-, XML- of CSV-overzicht. Geef met behulp van krachtige sorteer- en filterfuncties aan welke informatie moet worden opgenomen, maak een aangepast overzichtsjabloon en sla vervolgens uw instellingen op om op elk gewenst moment uw eigen annotatierapporten te maken.

Verbeteringen in de Revit-invoegtoepassing

Maak gemakkelijk slimmere PDF-bestanden, rechtstreeks vanuit Revit. Exporteer Revit-kamers automatisch naar Ruimtes en maak een intelligentere 2D PDF die de locaties van al uw annotaties bijhoudt en het nog makkelijker maakt om oppervlaktemetingen te berekenen. Uw 3D PDF’s zien er nu nog mooier uit dankzij verbeteringen voor het maken van 3D PDF’s, de verwerking van gekoppelde modellen en het overbrengen van kleur- en materiaalei- genschappen.

Tags

Met de functie Sets kunt u nu al een onbeperkt aantal PDF’s van verschillende bronnen als één enkel document beheren in één tabblad. Nu introduceren we tags om uw bestanden beter binnen een set te organiseren en te sorteren op bladnummer, naam, type en meer. Als u tags toevoegt aan uw sheets, kunt u zelfs een volledig tekeninglogboek genereren vanuit de set.

Verbeteringen in de functie voor uitlijnen

Orden annotaties nu nog nauwkeuriger. Plaats annotaties met Midden uitlijnen, Horizontaal uitlijnen en Centreren in Document via het snelmenu met de   rechtermuisknop.

AutoMark-verbeteringen

Met verbeterde tekenherkenning maakt AutoMark™ nu automatisch nauwkeurigere paginalabels en bladwijzers   van tekst in uw documenten, ongeacht de oriëntatie. Combineer meerdere paginaregio’s, zoals bladlabels en nummers, en voeg vervolgens eenvoudig voorvoegsels, achtervoegsels en symbolen   toe.

tags: News 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *