Digitable : de 50” – 4K werkomgeving voor je begroting

Digitablelogo1

Bluefields heeft een samenwerkingsovereenkomst met Digitable om hun product Digitable voor de belgische markt te verdelen en te ondersteunen.

digitable_present

Intro :

Werken met bouwtekeningen vereist overzicht. Voor een goed begrip van elk bouwwerk moet je gegevens combineren van verschillende tekeningen. De resolutie van het scherm moet hoog genoeg zijn om de tekening op normaal formaat goed te kunnen lezen. Uitwisseling met eigen programmatuur moet mogelijk zijn. Een krachtige computer voorkomt wachttijden. Doordat bouwprojecten vrijwel altijd bestaan uit vele tekeningen dient de hard- en software een snelle handeling van de tekeningen mogelijk te maken. Meerdere tekeningen moeten gelijktijdig worden getoond en moeten kunnen worden bewerkt en gemeten. Om de overgang van papieren naar digitale dragers gemakkelijker te laten verlopen organiseren wij onze workshops.

Ontdekt hier meer over Digitable

Contact : info@bluefields.be / digitable@bluefields.be

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *