Waregem, Stad in galop, gaat digitaal verder met Bluebeam Revu

Bij Stad Waregem,

enkele van hun diensten zoals stedenbouw, verkeer en mobiliteit, milieu, monumenten, … gaan verder de (bouw)plannen digitaal adviseren en bewerken met PDF software Bluebeam Revu. Deze is ontwikkeld om vlot te werken met grote documenten zoals bouwplannen en voorzien van de juiste functies als markeren en meten. Daarmee worden alle essentiële informatie digital onderzocht. Ook de functie samenwerken (hier Studio) laat toe om vlot sessies te generen. Sessies laat toe om in real time zowel intern als externe (architect, bouwheer, …) via het net, samen plannen, documenten te bespreken. Zodoende vermijdt men verplaatsingen voor korte besprekingen. En alles wat men dan ook bespreekt wordt digitaal bijgehouden voor verdere consultatie en als bewijs (wie, wat, wanneer).

Meer over weten?

Neem contact met ons : info@bluefields.be

Thierry Forest

Bluebeam Consultant & Instructor.

Oplossing voor Steden & Gemeenten

tags: News

You may also like...