Locking & Flattening your markups? (NL)

Wanneer vergrendelen of plat maken van je markeringen?

De bedoeling is om te vermijden dat je markeringen (per ongeluk) verplaatst worden.

Wanneer welke gebruiken?

  1. wil je dat je markeringen permanent deel gaan uitmaken van je document en deze niet meer kan editeren? Kies dan voor Plat maken (flattening) . Je kan alle markeringen in één keer platmaken of individueel door rechtsclick en plat maken kiezen. Je markeringen maken deel van je document en zijn niet meer zichtbaar in je markuplijst.
  2. wil je vermijden dat ze per ongeluk verplaatst of aangepast worden, dan kan je ze vergrendelen. je kan ze individueel of alles in 1 x vergrendelen. (crtl A en daarna crtl Shift L, of rechtermuisknop op een markering en klik op vergrendelen)

Recovery/Herstellen: Bluebeam laat toe om platgemaakte markeringen te herstellen. dit heeft invloed om je volledig document. Ga naar document en klik op pijltje naast platmaken. Daar krijg je herstellen te zien,

 

Succes ermee,

Dit vind je misschien ook leuk...