BIM software

Bouwkosten bepalen uit BIM, BIM-management in projecten.

BIM software

De afgelopen jaren zijn steeds meer aannemers, architecten, adviseurs, constructeurs en installateurs met een Bouw Informatie Model (BIM) gaan werken. Begrijpelijk, omdat grote opdrachtgevers het verplicht stellen en een BIM zowel projecten inzichtelijker maakt, als de sleutel vormt tot efficiënter samenwerken en communiceren in bouwcombinaties. Het toenemend gebruik van een BIM heeft ook het calculeren en begroten in de bouw en GWW transparanter gemaakt. Zeker als je met onze software op consistente wijze alle hoeveelheden uit een 3D BIM haalt als basis voor de begrotingen. Dat voorkomt kostbare calculatiefouten terwijl uiteraard ook alle wijzigingen aanzienlijk sneller zijn door te voeren.

Meer over Software voor ‘BIM software

Persoonlijk contact klik hier

You may also like...