Samenwerken met Bluebeam Revu Studio ‘een overzicht’

De meeste Bluebeam gebruikers zijn niet altijd bewust dat ze binnen Revu een krachtige samenwerkingstools binnen handbereik hebben. Een aantal volgende blogs geven je een overzicht van de mogelijkheden.

De tijden waar men remote moeten werken (of het thuis is of een andere locatie) heb je met Revu-Studio een krachtige tool om je projecten te bespreken en te delen met je collega’s en andere stakeholders.

Revu Studio biedt 2 functies :

Project : zie het als een cloud opslagruimte waar je alle docuementen (PDF en andere formaten) kan opslaan. Deze kan je ook delen of toegang verlenen tot interne en externe met strikte rechten.

Session : je kan x-sessies opstarten, deelnemers uitnodigen en in realtime of gedurende een projectfase deze open laten. Alle bijdrage van eenieder wordt vastgehouden en consulteerbaar.

Studio Prime : dit is een afzonderlijk Studio product vooral gericht voor de IT beheerders. Daarmee krijgt hij zicht over alle projecten en sessies en kan deze ook beheren. Ook bevat een API voor verdere integratie met de eigen backoffice en om bepaalde processen met documenten te automatiseren.

Live uitleg?

Heb je liever dat we u die allemaal nog eens live (online meeting) uitleggen? Neem contact met onze dienst of je vaste contact bij Bluefields.

Met de medewerking van :

tags: News

You may also like...